Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία

Η επιχείρηση μας “ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των χωματουργικών εργασιών μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τόσο για ιδιωτικά όσο και για δημόσια έργα στο Βελεστίνο και σε όλη την Μαγνησία.
 
Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που διακρίνει την επιχείρησή μας, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και  την άριστη συνεργασία με του αρχιτέκτονες μηχανικούς των έργων, μπορούν να σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνο πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

να φέρουμε εις πέρας παντός τύπου χωματουργικές εργασίες χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 
  Εκσκαφές - Επιχωματώσεις
  Έργα Οδοποιίας
  Ασφαλτικά
  Υδραυλικά & τεχνικά έργα
  Λιμενικά
  Οικοδομικά και βιομηχανικά έργα
  Κατεδαφίσεις - Καθαιρέσεις
  Αποκατάσταση ΧΑΔΑ
  Συλλογή και μεταφορά μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων και οικιακών από βιομηχανίες και δήμους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΡΓΩΝ
 
 

Αντιμετωπίζουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες και παρέχουμε ασφάλεια αλλά και έγκαιρη παράδοση της εργασίας που σας ενδιαφέρει σε συνδυασμό πάντα με τις καλύτερες τιμές. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι χειριστές μας, τα σύγχρονα μηχανήματά και η τεχνογνωσία χρόνων που διαθέτουμε, σας εγγυώνται την εμπρόθεσμη και αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση των εργασιών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εργασίας που σκέφτεστε να μας
αναθέσετε και να σας δώσουμε την προσφορά μας.