Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ {small}

Η συνεχή παρουσία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών μας έχει αφοπλίσει με την κατάλληλη εμπειρία. Έτσι, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία ανεξαρτήτους μεγέθους ή δυσκολίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ {small}

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, έτσι μπορούμε να εκτελέσουμε γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε χωματουργική εργασία χωρίς να μας προβληματίζει το πέτρωμα και η μορφολογία του εδάφους ή ο όγκος της δουλειάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ {small}

Κάθε έργο αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή και με στόχο την άμεση και σωστή περάτωση του, καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων με έμφαση στην λεπτομέρεια και την ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εργασίας που σκέφτεστε να μας αναθέσετε και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε το Βελεστίνο και όλη την Μαγνησία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {big}

Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που διακρίνει την επιχείρησή μας, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και την άριστη συνεργασία με του αρχιτέκτονες μηχανικούς των έργων, μπορούν να σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΈΡΓΑ {big}

Από την ίδρυση της έως σήμερα, η επιχείρησή μας έχει επιδείξει σημαντική δραστηριότητα και έχει ανταποκριθεί στην εκτέλεση σύνθετων και δύσκολων έργων τα οποία έχει φέρει εις πέρας με αποτελεσματικότητα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία
 
Η ατομική επιχείρηση μας “ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντάς πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1998 από τον εμπειροτέχνη εργολάβο Γεώργιο Τσουμπέκο, όμως η εμπειρία του είχε αρχίσει από το έτος 1992 στην εταιρεία "ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ" η οποία έχει αναλάβει και αποπερατώσει πλήθος δημοσίων και ιδιωτικών έργων στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία.

Εξυπηρετούμε άμεσα το Βελεστίνο και όλη τη Μαγνησία.


Μάθετε περισσότερα