Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία
Η ατομική επιχείρηση μας “ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντάς πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1998 από τον εμπειροτέχνη εργολάβο Γεώργιο Τσουμπέκο, όμως η εμπειρία του είχε αρχίσει από το έτος 1992 στην εταιρεία "ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ" η οποία έχει αναλάβει και αποπερατώσει πλήθος δημοσίων και ιδιωτικών έργων στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία.
 
Κατά το έτος 2007 λόγω επέκτασης δραστηριοτήτων, ίδρυσε υποκατάστημα στην πόλη του Βόλου στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 46.
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα η "ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ" δραστηριοποιείται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα σε διάφορες κατηγορίες έργων όπως οδοποιίας, ασφαλτικά, υδραυλικά, λιμενικά, οικοδομικά και βιομηχανικά έργα, αποκατάσταση ΧΑΔΑ, συλλογή και μεταφορά μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων καθώς και οικιακών από βιομηχανίες και δήμους.

Το μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο αποτελείται από χρόνια επαγγελματίες στο χώρο και έμπειρους χειριστές μηχανημάτων, μπορεί να αντεπεξέλθει και στην πιο δύσκολή εργασία με κάθε επιτυχία. 
 
Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των κατασκευαστικών έργων, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την σύγχρονο στόλο μηχανημάτων - φορτηγών που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για την άρτια ολοκλήρωση κάθε έργου.
 
 

Από την ίδρυση της έως σήμερα, η επιχείρησή μας έχει επιδείξει σημαντική δραστηριότητα και έχει ανταποκριθεί στην εκτέλεση σύνθετων και δύσκολων έργων τα οποία έχει φέρει εις πέρας με αποτελεσματικότητα και πάντα στους προσυμφωνηθέντες χρόνους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εργασίας που σκέφτεστε να μας
αναθέσετε και να σας δώσουμε την προσφορά μας.